Fájlok és mappák

Az alábbi táblázatban az alap e107 könyvát-struktúrát láthatod, egy rövid magyarázattal.

Könyvtár Módosítható? Leírás
e107_admin Nem A rendszer adminisztrációs felületéhez szükséges fájlokat tartalmazza.
e107_core Nem A rendszerhez tartozó eszközöket tartalmazza. Ha nem szükséges, akkor ne végezz semmiféle módosítást ezen a mappán belül.
e107_handlers Nem A rendszerhez tartozó függvényeket (function) és osztályokat (class) tartalmazza. Ha nem szükséges, akkor ne végezz semmiféle módosítást ezen a mappán belül.
e107_images Nem feltétlenül A rendszerhez tartozó képeket tartalmazza. Ha nem szükséges, akkor ne végezz semmiféle módosítást ezen a mappán belül.
e107_languages English mappa nem A rendszerhez tartozó nyelvi fájlokat tartalmazza.
e107_media Nem feltétlenül Média fájlokat tartalmazza, pl a letölthető képeket és fájlokat.
e107_plugins Igen Az oldalhoz tartozó plugin-eket (bővítményeket) tartalmazza. Ha új plugin-t szeretnél az oldaladhoz, azt ide kell bemásolnod.
e107_system Nem Privát fájlok tárolására használatos könyvtár, pl a naplófájloknak, a rendszerhez letöltött plugin és theme fájloknak.
e107_theme Igen Az oldalhoz tartozó theme-eket (sminkeket) tartalmazza. Ha új theme-t szeretnél az oldaladhoz, azt ide kell bemásolnod.
e107_web Nem A rendszerhez tartozó (core) JavaScript és CSS fájlokat tartalmazza.

Fontos: Az alaprendszerhez tartozó fájlokat soha ne módosítsd, mert egy új verzióra való frissítéskor a módosításaid felülíródnak majd. Továbbá, biztonsági kockázattal is jár, hiszen bármiféle módosítással, akaratlanul is, de biztonsági réseket hagyhatsz a rendszerben.