Font Awesome és az e107

lonalore - 2017-04-29 12:22
 Nincs    e107

biglogo.png

Minden szavazat számít, szavazz hát Te is hogy az e107 logója bekerüljön a Font Awesome ikonok közé!


Gondolom már senkinek sem kell bemutatni mennyire hasznos és népszerű manapság a Font Awesome betű- és ikon-eszköztár. Segítségével számos ikont használhatunk weboldalunkon pofon egyszerűen, mely ikonok között a népszerű CMS rendszerek logója is megtaláhatóak. Szeretnénk, ha az e107 is helyet kapna az ikon-eszköztárban, mint "brand" (márka) ikon. Ehhez viszont a segítségetekre lesz szüksége szeretett CMS rendszerünknek, hiszen a Font Awesome ikonok közé csak a legtöbb szavazattal rendelkező ikonok kerülhetnek be.

Hogyan tudnál Te is segíteni?

  • Ha még nincs Github fiókod, kérlek regisztrálj egyet. A regisztráció ingyenes, pofon egyszerű, és később nem kapsz spam-eket sem.
  • Látogasd meg a Font Awesome Github tárolóját, és azon belül is az e107 ikonra vonatkozó kezdeményezést, issue-t. Ehhez nincs más dolgod mint hogy IDE kattintasz.
  • Ha be vagy jelentkezve a Github-ra, akkor egyszerűen csak lájkold a bejegyzést, a jobb felső sarokban található hangulatjeles ikonra kattinta:

K Perny K P 2017 04 29 11 56 06

  • Ezután, csak hogy biztos legyen a dolog, kommentelj egyet a bejegyzés alá. A hozzászólásodban elég csak annyit írni hogy: "+1"

Ennyi az egész! Az e107 nevében is köszönjük a segítséget! Ja, és megosztani ér! wink
0 Hozzászólás