Fórumok
[áthelyezve] ForumExt Plugin
-
Üdv!
Telepítettem a http://v1.e107hungary.org/download.php?view.363 plugint.
A kérdésem a következő: ezt hogy kapcsolom ki?
"- a megnyitott témák nem jelennek meg egyből a fórumban, azokat külön felhasználói csoportba tartozó felhasználók (moderátorok) hagyják jóvá, vagy törlik"
Ilyet én nem szeretnék, viszont egynél az egy pontnál nincs olyan hogy teljes kikapcsolás
az lenne a célom hogy a téma nyitást korlátozhassam a fő és alfórumokban. Tehát azt szeretném hogy bizonyos topicokban csak az adminok tudjanak témát nyitni, de viszont hozzászólni már a tagok is, olvasni pedig mindenki.
Néztem én már a forum_hax bővítményt is, de azzal meg csak a főtémákat lehet korlátozni az alfórumokat nem
ráadásul letiltja a hozzászólás szerkesztést is...
Bocsi rossz helyre nyitottam, de a e107 V1-ről van szó. Sajnos a V2 vel szétesik a fórum designje.
-
Ezeket a pluginokat és a v1-es rendszert már nem sokan használják, a támogatás gyakorlatilag 0. Ha v2-vel használod ott meg lehetnek ettől komolyabb problémák is a nem teljesen kompatibilitás miatt. Szóval ha tudod így használni akkor használd. Talán lesz itt még valaki aki tud ebben neked segíteni. Ha igen akkor biztosan fog írni neked segítséget.
-
Értem. Köszönöm.
Igazából ez is a SPammolás elleni harcra kellet volna, de arra meg lett más megoldás