Fórumok
Frissítés 1.0.4-ról a legfrissebbre
-
Sziasztok!
Hosszú ideje nem volt időm foglalkozni az oldallal és így a frissítések is teljesen kimaradtak. A kérdésem az, hogy lehet frissíteni a legfrissebb stabil verzióra?
Illetve érdemes egyáltalán? Szeretem ezt a verziót, amit most használok és nem örülnék, ha nagyon megváltozna.
Előre is köszönöm a választ,
Fairy -
Szia!
Jelentős változás van, sokkal másabb a kezelése az új verziónak a régihez képest.
Lehet frissíteni közvetlenül a legfrissebb verzióra, nem szükséges a lépcsőzetes frissítés.
A frissítő csomagokat megtalálod az e107.org oldalon. Mindenképp készíts biztonsági mentést mind az adatbázisról, mind a fájlokról! -
Sziasztok!
A következő konfigra melyik verziójú e107 motort ajánjátok?
A szerver típusa: MySQL
Szerver verzió: 5.1.73 - Source distribution
Apache
Adatbázis-kliens verziója: libmysql - 5.1.73
PHP-kiterjesztés: mysql
phpMyAdmin
Verziószám: 4.1.14.3, -
-
Sziasztok!
Feltelepítettem a legújabb verziót, azonban teljesen tanácstalan vagyok az oldalakkal kapcsolatban.
A problémám: az oldalamon történetek, könyvek vannak, amelyek több fejezetesek.
Eddig én ezt úgy oldottam meg a korábbi v1-es verzióknál, hogy beírtam: [newpage=1. fejezet] [newpage=2. fejezet] stb stb. Azonban ez az új verzió nem akarja ezt a kódot engedélyezni.
Láttam, hogy van a Könyv/fejezet készítő rész, de az meg olyan számomra, mint a kínai. Nincs valami oktató videó vagy valami olyan kézikönyv, ami lépésről lépésre elmagyarázza, hogy is működik ez az egész?
Sok jó funkciót találtam az új verzióban, de mivel a fő profil a történetek/könyvek, ez nekem nagyon fontos.